Ervaringen

“Spiegelen met honden was voor mij een unieke, mooie en bijzondere ervaring! Super om dit mee te mogen maken! Het heeft me inzichten en verduidelijking gegeven. Paya, Agapi en Manga zijn drie beauties en schatten van honden! Daphne is een vrolijke, enthousiaste dame en heeft een fijne energie! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Daphne en de honden!! Het was heel leerzaam en plezierig om te doen!! Een nieuwe en ware ontdekking naar jezelf!!

Ik vond het zo fijn in het bos/de buitenlucht en het was spelenderwijs een ontdekkingstocht!”

Monique, Velp

“Het spiegelen met de honden was voor mij een mooie, speciale ervaring. Het heeft me veel inzichten en bevestiging gegeven. In mijn valkuilen maar ook mijn kracht. Het heeft me eye openers gegeven waar ik mee aan de slag kan gaan. Zo leuk en inspirerend om te doen!

De omgang en leiding van Daphne voelde heel vertrouwd. Ze heeft een hele open houding en je krijgt al gelijk een warm vertrouwd gevoel. Ze creëert een sfeer waarbij alles oke is en dat niks goed of fout is. Hierdoor kon ik mij volledig open stellen voor de ervaring.

Thanks Daphne, ik heb het ervaren als heel waardevol en bijzonder!”

Michelle, Velp

“Bij Daphne heb ik een spiegelsessie gevolgd met mijn eigen hond Pip! Ik kende wel spiegelen met mensen maar niet met honden dus ging er blanco in. Ik heb een aantal oefeningen met Pip moeten uitvoeren, en door de feedback die je terug krijgt, word je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf, je kwaliteiten maar ook je valkuilen komen naar boven.

Na de oefeningen hebben Daphne en ik mijn ervaringen door gesproken en kwam ik er achter dat de sessies met Pip, ook gedragingen zijn die je in het dagelijkse leven ook tegenkomt bij jezelf mbt omgang personeel, vrienden en partner. Dus een interessante manier om ook aan je valkuilen te gaan werken.

Ik was blij verrast wat het mij deed en ook fijn om te zien dat mijn hond geen oordeel heeft en alles als normaal ervaarde.

Dankjewel Daphne”

Ineke, Huissen

“Ik vond dat je goede vragen stelde. Je was ontspannen en je honden waren erg lief. Je stelde me op mijn gemak door aan te geven dat er geen goede of foute antwoorden kunnen zijn.

Voor we begonnen, had ik al best veel over mezelf verteld. Ik weet niet of ik het daardoor moeilijker voor je heb gemaakt, maar je samenvatting (bij jou thuis) kwam grotendeels overeen met wat ik had benoemd. Wat dat betreft, is de spiegelsessie een weergave van mijn info en klopt het wat er naar voren is gekomen. Het uitkiezen van een kaart en daarna de toelichting daarop vond ik een leuke aanvulling en ook nog iets om over na te denken.

Lieve Daphne, ik wens jou en je schatjes heel veel plezier en voldoening in jullie nieuwe uitdaging!”

Sandra, Huissen

Blijf! Kom! Buiten!

Zo stond ik afgelopen weekend in de mooie omgeving rondom Arnhem te roepen naar drie honden. Soms in alle rust en in verbinding en dan weer hopeloos op zoek hoe ik de opdrachten nu weer moest uitvoeren. Opdrachten die ik van Daphne Buijs (Spiegel&Zo) kreeg om samen te doen met haar honden Paya, Manga en Agápi. Opdrachten die samen met de rake vragen van Daphne zorgden voor inzicht en meerdere aha momenten.

De touwtjes bijvoorbeeld letterlijk wat meer laten vieren om meer vrijheid en bewegingsruimte te kunnen voelen terwijl je wel met de ander in verbinding blijft. Of hoe vaak je eigenlijk uitgaat van eigen aannames in plaats van even checken.

Leuk en bijzonder om een keer te doen, ook als je geen specifieke hulpvraag hebt!”