Veelgestelde vragen

FAQ

Voor wie?

  • Voor mensen die meer bewustzijn willen creëren.
  • Voor mensen die op een unieke manier meer inzichten willen krijgen in hun persoonlijkheid en manier van leven.
  • Voor mensen die de band met hun eigen hond willen versterken en op deze manier naar zichzelf willen kijken door de ogen van hun hond.
  • Voor mensen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.
  • Voor mensen die graag naar hun eigen gedrag willen kijken met behulp van hun eigen hond of mijn honden.
  • Voor mensen die gewoon ontzettend nieuwsgierig zijn wat mijn honden jou kunnen laten zien over jouw kwaliteiten en eventuele valkuilen!

Waar kan ik een spiegelsessie volgen?

In Arnhem bied ik graag een spiegelsessie aan in het prachtige bos Zypendaal. Ook een (deels) afgesloten grote tuin in Arnhem noord is een mogelijkheid.

Wanneer je door jouw eigen hond gespiegeld wil worden, kunnen we ook van bovenstaande locaties gebruik maken. Wil je liever bij jou in de buurt afspreken? Neem dan contact met me op, dan zoeken we samen een mooie plek voor een sessie!

Hoe ziet een spiegelsessie eruit?

Geen enkele sessie is hetzelfde. Hoe de coaching eruit zal zien, ligt aan jouw wensen, maar ook aan de omgeving waar we zijn. Tijdens een spiegelsessie laat ik jou contact maken met mijn honden en vraag ik je verschillende oefeningen te doen met hen. Ik observeer jullie goed en stel je na elke oefening vragen om bewustzijn bij je te creëren. Wanneer ik jou spiegel in het bos, is er voldoende ruimte om tussen de oefeningen door, samen te wandelen en te genieten van de prachtige natuur. Als afsluiting spreken we alles rustig door en heb ik nog een mooie oefening voor je met coachkaarten. Natuurlijk zorg ik ervoor dat ik naar wens koffie, thee of iets fris en wat lekkers bij me heb!

 Hoe lang duurt een spiegelsessie?

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur tot 2 uur.

Op welke momenten kan ik gespiegeld worden? Naast Spiegel&Zo run ik hondenuitlaatservice Wandel&Zo voor honden in Arnhem en Huissen. Mijn spiegelsessies plan ik dan ook op momenten dat alle hondjes zijn uitgelaten en weer lekker thuis zijn. Een sessie kan plaatsvinden in de namiddag, of in het weekend. In de lente en zomer bestaat er ook een mogelijkheid om in de avond een sessie bij mij te volgen.

Wat voor een honden heb je?

Ik heb drie honden uit het buitenland. Op de pagina over de honden vertel ik graag meer over hen.

Moet ik nerveus zijn voor onze afspraak?

Nee, dit is absoluut niet nodig!

Besef allereerst dat je geen fouten kunt maken tijdens het spiegelen. Je bent bij mij gekomen omdat je meer bewustzijn wil creëren. Hierin kun je geen fouten maken. Natuurlijk begrijp ik dat je heel nieuwsgierig bent. Wellicht voel je wat gezonde spanning, maar dat is helemaal niet erg. Geef gerust bij mij aan hoe je je voelt. We zijn samen met mijn of jouw eigen hond(en) en wat we bespreken is vertrouwelijk. Je kunt met mij over alles praten.

Moet ik de hondentaal spreken?

Je hoeft helemaal geen kennis te hebben van honden. Ik begeleid je goed en leg je bij eventuele vragen natuurlijk alles uit!

Ik ben heel nuchter en vraag me af of het spiegelen met honden wel bij me past?

Er is maar een manier om daar achter te komen…! Spiegelen met honden is voor iedereen geschikt die echt naar zichzelf wil kijken.

Ben jij zelf wel eens gespiegeld door honden?

Jazeker! Toen ik aan de opleiding “spiegelen met honden” begon, was dit een van de eerste ervaringen die ik opdeed. Om mensen te kunnen gaan coachen was het belangrijk om eerst zelf te ervaren hoe het is om gespiegeld te worden door honden. Fantastisch vond ik het!

Ik ben bang dat ik na de sessie wat verdrietig ben, komt dit vaker voor?

Tot nu toe is mijn ervaring dat mensen met een fijn gevoel de sessie afsluiten. Maar mocht je verdriet ervaren dan is dat niet erg! We kunnen hier samen rustig over praten als je dat fijn vindt. Neem even een moment van rust mocht je met de auto naar huis gaan.

Ik heb een spiegelsessie bij jou gevolgd en zou graag een traject met je willen aangaan, is dit mogelijk?

Natuurlijk! In overleg kunnen we kijken welk pad jij zou willen bewandelen.

Ik wil graag iemand mee laten kijken tijdens de sessie. Mag dit?

Voor jou, mijn honden en mij is de kans op afleiding hierdoor erg groot. Ik wil je dus vragen om alleen te komen. Mocht je iemand mee nemen, zal ik je vragen om hem/haar in de buurt te laten wachten.

Ik zou graag eerst telefonisch met je willen overleggen of het spiegelen iets voor mij is. Kan dit?

Natuurlijk kan dit! Mijn telefoonnummer is 06-50210847. Bel me gerust om te bespreken of deze vorm van coaching bij jou past.

Wat trek ik aan naar onze afspraak?

Wat voor jou fijn is en waarvan het niet erg is dat het wat vies kan worden door het buitenzijn met de honden.

Ik wil graag samen met een familielid of vriend(in) gespiegeld worden. Kan dit? Dit kan zeker! Neem contact met me op over de mogelijkheden en tarieven voor deze optie.

Wat zijn de kosten voor de spiegelsessie?

Wanneer de sessie plaatsvindt in Arnhem of in een straal van 10 kilometer vanaf mijn adres, zijn de kosten € 115.- Dit bedrag is inclusief BTW.
Mocht je een eindje buiten Arnhem wonen en graag in jouw omgeving gespiegeld willen worden, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik contact opnemen om een afspraak te maken? Via de contactpagina kan je een berichtje achterlaten. Ook kun je me bellen op het nummer: 06-50210847. Via whatsapp of het mailadres info@spiegelenzo.nl ben ik ook goed bereikbaar.