Daphne Buijs OVER SPIEGEL&ZO

Spiegelen met honden: Deze bijzondere vorm van coaching is een mooie manier om samen met mijn of jouw hond(en) een kijkje te nemen in jouw eigen spiegel! Honden zijn ontzettend puur en eerlijk. Hierdoor zijn ze experts in het voorhouden van een spiegel.

“Ik heb ontzettend veel zin om mensen met behulp van mijn honden in hun eigen spiegel te laten kijken. Durf jij het aan?!”

DAPHNE VERTELT:

 

Mijn naam is Daphne Buijs, geboren op 15 juli 1979 in Nijmegen.

Sinds januari 2011 wandel ik elke werkdag met mijn Hondenuitlaatservice Wandel&Zo door het prachtige bos Zypendaal in Arnhem en aan de waterkant in Huissen.

Ik doe dit werk met heel erg veel plezier! Elke dag heb ik heel gelukkige hondjes om me heen, mijn eigen honden zijn altijd bij me en ik maak ook nog eens de baasjes blij. Je zult begrijpen dat ik dan ook erg van mijn werk geniet.

Nadat ik de laatste jaren steeds vaker las en hoorde over spiegelen met honden, ben ik me er in gaan verdiepen. Ik heb voor ik mijn uitlaatservice begon veel in de horeca gewerkt. Contact met mensen vind ik dan ook heel leuk en fijn. Tijdens het wandelen ben ik altijd alleen met de honden en daar geniet ik erg van, ze zijn zo puur en eerlijk! Maar hoe mooi is het als je het contact met hond en mens kunt combineren?!

Of het coachen van mensen mij ook daadwerkelijk zou liggen, daar kwam ik al snel achter tijdens mijn opleiding ‘spiegelen met honden’ bij Tanja van Take The Leash. Elke keer verscheen er een glimlach op mijn gezicht als ik de lesstof las of in gesprek was met Tanja. Niet alleen omdat ik grote delen van de lesstof over omgang met honden herkende door mijn jarenlange ervaring, maar zeker ook omdat het coachend werken met mensen me erg bleek te liggen en ik er tijdens de opleiding al veel voldoening uithaalde. De positieve feedback van Tanja en de proefpersonen die ik spiegelde maakte me nog enthousiaster dan ik al was!

In mei 2020 voltooide ik dan ook ontzettend blij en trots de opleiding.

Coachen van mensen kan, net als omgaan met honden, op veel verschillende manieren. Mensen vragen mij wel eens welke theorieën ik hanteer tijdens mijn werk als hondenuitlaatster. Mijn antwoord daarop is dat ik uit veel methoden iets herken, maar dat ik liever naar elke hond als individu kijk met daarbij als uitgangspunt duidelijke en consequente communicatie, met een heleboel liefde. Mijn eigen honden voed ik ook zo op en we varen er alle vier wel bij! Hier vind je meer informatie over mijn eigen honden. Zij zullen tijdens de spiegelsessie wanneer mogelijk en gewenst, alle 3 aanwezig zijn.

Om me nog meer te verdiepen in de verschillende wijzen van coachen van mensen, heb ik een thuisstudie ‘Coaching’ gevolgd die ik in augustus 2020 met een zeer goed cijfer heb afgerond.

Nu ben ik er helemaal klaar voor! Ik heb ontzettend veel zin om mensen met behulp van mijn honden in hun eigen spiegel te laten kijken. Durf jij het aan?!

 

SPIEGEL&ZO

Daphne Buijs

Rozenstraat 1-1

6814 ED  Arnhem

CONTACTGEGEVENS

06-50210847

info@spiegelenzo.nl

KVK nummer: 50853988